Μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση στον υγιεινό τρόπο ζωής!

Εκλεκτές πρώτες ύλες φρούτων λαχανικών και σούπερ φουντ που η Ελλάδα μας προσφέρει απλόχερα μελετήθηκαν και ενώσαμε όλα τα ωφέλη τους σε μια συσκευασία για εσάς. Ξεχωριστές δροσερές γεύσεις δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρουν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής και υγείας σε όλες τις ηλικίες.

6939 074101, 6951 186150

Δραστηριότητα

Η STAY FRESH ξεκίνησε την δραστηριότητα της τον Φεβρουάριο του 2020 με σκοπό την δημιουργία ροφημάτων με βάση τα φρέσκα Ελληνικά φρούτα.

Πρώτες ύλες

Η διαλογή των πρώτων υλών διαμορφώνεται με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές από επιλεγμένους συνεργάτες.

Πιστοποίηση

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας είναι πιστοποιημένες με HACCP-ISO, το πιο σύγχρονο σύστημα ασφάλειας και υγιεινής στον κλάδο.

Ποικιλία

Η βασική σειρά προϊόντων της εταιρίας μας είναι οι 12 γεύσεις μιξερ φρούτων, smoothies αλλά και οι συσκευασίες μόνοκιλών αλλά και δέκακιλών iqf φρούτων.

Εξειδίκευση

Η τεχνολογία παραγωγής σε συνδυασμό με την εξιδεικευμένη γνώση των στελεχών μας στοχεύει σε ένα εγγυημένα ασφαλές και ελκυστικό προϊόν με το απόλυτο άρωμα Ελληνικής γης.

Διαδικασία

Οι σειρές που παρασκευάζονται μέσα από μια διαδικασία βαθιάς κατάψυξης, έχουν το πλεονέκτημα να διατηρούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων.

Η κυρία δραστηριοποίηση μας βασίζεται στον υγιεινή αλλά διασκεδαστική διατροφή. Όλα αυτά συμβαίνουν με έναν νέο καινοτόμο τρόπο επεξεργασίας και διατήρησης των πρώτων υλών μας. Μετά την επεξεργασία φρούτων, λαχανικών και super foods, σας προσφέρουμε μια μεριδοποιημενη σύνθεση των παραπάνω αλλά και την επιλογή του τρόπου κατανάλωσης. Χρησιμοποιώντας ένα blender και μια βάση μπορείτε σε 20 δευτερόλεπτα να δημιουργήσετε το super juice, ή ακόμα και το smoothie ball της επιλογής σας.

Τα προϊόντα μας

Οι σειρές προϊόντων Frudose και Shake Fresh επαναπροσδιορίζουν την έννοια ενός Super Juice Cocktail, προσφέροντας την απόλυτη ενναλακτική ενός 100% φυσικού ροφήματος ακόμα και στον πιο γευστικά απαιτητικό καταναλωτή.

12 υπέροχες γεύσεις

Ολόφρεσκες πρώτες ύλες

100% φυσικό χωρίς προσθήκες

Πολιτική Ποιότητας

Δήλωση Πολιτικής Ποιότητας της Επιχείρησης για την Υγιεινή Τροφίμων

Σκοπός της εταιρείας «STAY FRESH ΙΚΕ» είναι η διάθεση ποιοτικών και ασφαλών τροφίμων, η επίτευξη και η διατήρηση της υψηλότερης δυνατής στάθμης ποιότητας σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα. Για το σκοπό αυτό η «STAY FRESH ΙΚΕ» μελέτησε και εγκατέστησε ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας και Υγιεινής Τροφίμων, σύμφωνα με το Πρότυπο ΙSO 22000:2018 και ακολουθεί κάθε άλλη σχετική με την παραγωγική δραστηριότητα, προδιαγραφή και νομοθετική απαίτησης.

Η συνολική λειτουργία της «STAY FRESH ΙΚΕ» βασίζεται στην πιστή εφαρμογή των Διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας, και όλο το προσωπικό που επηρεάζει την ποιότητα, έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση και κατάρτιση για την επαρκή εφαρμογή των διαδικασιών που αφορούν τη θέση εργασίας του.

Η Διοίκηση της «STAY FRESH ΙΚΕ» δεσμεύεται να στηρίξει τη λειτουργία του Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018, παρέχοντας όλα τα μέσα και τους απαραίτητους πόρους για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των παραγόμενων τροφίμων, την επιστημονική ανάπτυξη, την τήρηση άριστης υποδομής και υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Ποιότητας. Επιπλέον, η διοίκηση του οργανισμού δεσμεύεται για την παρακολούθηση του βαθμού ικανοποίησης των καταναλωτών και πελατών μας, και των προσδοκιών τους, προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους .

Ο κάθε εργαζόμενος οφείλει, κάνοντας χρήση της εκπαίδευσης που του παρέχεται και των μέσων που τίθενται στη διάθεσή του, να τηρεί τις διαδικασίες του Συστήματος Ποιότητας και να συμβάλει στην διαρκή εδραίωση και βελτίωσή του. Η κοινή προσπάθεια και η επίτευξη των υψηλών στόχων (ποιοτικών αλλά και ασφάλειας των προϊόντων), αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε τη διάθεση άριστων προϊόντων.

Για την STAY FRESH ΙΚΕ 2021
Ο Διευθύνων Αλέξανδρος Μαϊκούσης